Categorieën
Algemeen Voetbal

Beerschot nodigt haar fans uit op zaterdag 31 augustus op het Kiel

ANTWERPEN – Aanstaande zaterdag 31 augustus organiseert Beerschot haar fan-dag. Supporters kunnen er de spelers en de Beerschot All-Stars ontmoeten, springen op de Acro Benji Jump, de nieuwste wedstrijdshirts kopen en worden rondgeleid in het Olympisch Stadion. Iedereen is welkom vanaf 12 uur. Ten vroegste om 18 uur gaan de deuren dicht. Een overzicht van het programma:

*Kinderanimatie (12-18 uur): De jonge supporters zullen zich niet vervelen. Naast de ontmoetingsmomenten met spelers en trainers zijn er minstens zes springkastelen en activiteiten voor alle leeftijden, alsook een voetbalrodeo.

*Verkoop wedstrijdshirts (12-18 uur): Vrijdag tegen Union treedt Beerschot voor het eerst aan met het nieuwe en officiële wedstrijdshirt voor dit seizoen. Vrijdag, maar ook zaterdag, zullen deze truitjes te koop zijn in de fan-shop.

*Voetballen met de A-kern (12u15-13 uur): Kinderen en volwassenen krijgen ‘de kans om samen met spelers en trainers te voetballen op het A-veld. In de loop van de week zullen er verschillende wedstrijden lopen op sociale media om de gelukkigen te selecteren.

*Wedstrijd Purple All Stars (15u45-16u15): Wie bij Beerschot heeft gespeeld blijft lid van de familie en is welkom bij de Purple All-Stars. Zaterdag zullen de eerste spelers worden gepresenteerd. Nadien spelen ze een korte wedstrijd tegen een ploeg van supporters.

*Signeersessie (16u30): Net als vorig seizoen krijgen de aanwezige supporters een boekje met foto’s en info van alle spelers en trainers. Er is daarin ook ruimte voorzien voor een handtekening.

*Ploegvoorstelling (14u30-15u15): Het spreekt voor zich dat alle spelers en trainers zullen worden voorgesteld op het podium. De kernspelers worden geïnterviewd.

*Rondleidingen (12u15 en 13u30): 100 supporters kunnen inschrijven voor een korte rondleiding in de hoofdtribune. Mail naar Peter.caubergh@beerschot.be, en vergeet niet te melden voor welk start-uur je kiest.

*Ambiance (12-18 uur): Beerschot DJ Tim Arisu zal met een set de ploegvoorstelling inleiden. Naast de klassieke drank- en eettenten, is er ook een ijs- en wafelkraam. En je kan de spelers, ex-spelers en bestuursleden tegen het lijf lopen.

*Supportersclubs (12-18 uur): Ook de supportersclubs- en verenigingen van Beerschot zijn traditioneel aanwezig op de fan-dag. Zij krijgen allemaal een kraampje en krijgen de kans zich voor te stellen en een activiteit te organiseren.

*Infomoment ticket-corner (12u30-14u30): Zit je nog met bedenkingen of vragen over de aankoop van tickets, je abonnement, de consumptiekaart of betalingen? Loop dan zeker eens binnen. Tamara en co zullen je vragen zoveel als mogelijk beantwoorden. (EM)

 

 

 

 

Geef een reactie