Categorieën
Algemeen

Jeugd van Deurne jumpt sportief de zomer uit tijdens het Springfestijn

DEURNE – Ook dit jaar vindt het gratis Springfestijn plaats in Deurne. Alle kinderen van vier  tot veertien jaar zijn welkom in de Tweegezusterslaan op vrijdag 30 augustus.

Net als vorig jaar sluit het Springfestijn de schoolvakantie van de jeugd van Deurne in schoonheid af. Op de laatste weekdag van de zomervakantie worden het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en een deel van de Louis Janssenslaan van 13 tot 17 uur omgetoverd tot een groot springparadijs.

Er zijn springkastelen in alle vormen, maten en kleuren. Voor de durvers is er de spectaculaire basejump van zeven meter hoog en ze kunnen klimmen op een waanzinnig gehaakt speeltuig dat is gevuld met gigantische ballen. De vier- en vijfjarigen kunnen hun hartje ophalen in een afgebakende zone.

Kinderen en ouders die het wat rustiger aan willen doen, genieten van de poëtische theatervertelling ‘Staal’, over een acrobaat en een muzikant die een droom hebben. De acrobaten van ‘Tendance Holiday’ laten iedereen dan weer versteld staan en betoveren de aanwezigen met een knap staaltje luchtacrobatiek. De voorstelling ‘Staal’ vindt plaats om 13u30 en 15 uur. Solair Company brengt de trapeze-act Tendance Holiday om 14 uur, 15u30 en 17 uur.

Koopjesjagers kunnen terecht op de rommelmarkt. Een deel van de Louis Janssenslaan zal worden vrijgehouden voor standhouders die speelgoed, kinderkleding, kinderboeken,… verkopen.

Op vrijdag 30 augustus wordt de Tweegezusterslaan volledig afgesloten voor alle verkeer. Er is een parkeerverbod voor de huisnummers 5 tot 83 en 4 tot 82. De Louis Janssenslaan wordt gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer op 30 augustus en krijgt een parkeerverbod voor de huisnummers 2 tot 32 en 11 tot 37. (EM/ Afbeeldingen Evenementen Jeugddienst Deurne)

Geef een reactie