Categorieën
Algemeen Tennis

Johan Van Herck stopt samenwerking met Tennis Vlaanderen

MORTSEL – Johan Van Herck (45) was sinds 2009 actief in het Topsportcentrum van Tennis Vlaanderen. Hij heeft de voorbije tien jaar een belangrijke rol gespeeld in het uitbouwen en begeleiden van talentvolle spelers tot prof op het ATP-circuit.

Na vele jaren op het internationale circuit liet Van Herck aan Tennis Vlaanderen weten dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Na verschillende open gesprekken bleek die uitdaging niet meer binnen Tennis Vlaanderen te liggen. Hij blijft wel actief als kapitein van zowel het Fed Cup- als Davis Cup team. Vanuit die rol zal hij verder blijven bijdragen tot de ontwikkeling van het Belgische tennis, met de Davis Cup Finales in Madrid als volgende grote afspraak. De komende maanden zal hij zich blijven inzetten voor de jonge toptennistalenten in Wilrijk.(EM / Logo Tennis Vlaanderen)