Categorieën
Algemeen

Sponsor Sean en Dieter en bezorg kansarme kinderen een fijne verjaardag

MALLE – Van vrijdag 29 november tot zaterdag 7 december rijdt gOldentimers de extreme Maroc Challenge ten voordele van vzw Feestvarken.

Op woensdag 18 december doet de vzw Feestvarken – dat zich tot doel stelt om elk kind in Belgie een fijne verjaardag te bezorgen ongeacht de thuissituatie – een gooi naar het WR Clicformers bouwen.

Om dit doel te bereiken worden sponsoracties opgezet en gOldentimers werkt hier graag aan mee. Zo zal het rookie-team gOldentimers II zich laten sponsoren in een uitputtingsslag voor oudere wagens door het ruige Atlasgebergte en de onverbiddelijke Sahara woestijn en daar een dagelijkse vlog over maken. 

De Maroc Challenge is een 2 000 kilometer lange lange desert raid voor wagens van minimaal twaalf jaar oud. Rookies Sean Van Nuffelen en Dieter Van Eyndhoven nemen als team gOldentimers II deel in de Adventure TT3 klasse met een Nissan Patrol uit 1996.

Zoals voor alle deelnemers is hun hoofdbetrachting om de wagen (heel) aan de finish te brengen na zes stages door de meest onherbergzame streken van Marokko.

Feestvarken is een niet-gesubsidieerde vzw met een 80-tal vrijwilligers dewelke zich tot doel stelt om elk kind in Belgie een fijne verjaardag te bezorgen, ook wanneer dit gezien de thuissituatie niet altijd evident is.

Daarom laat Feestvarken een verjaardagscadeau, een pakket om uit te delen in de klas en alle nodige attributen om thuis een verjaardagsfeestje te organiseren, anoniem bezorgen daar waar het nodig is.

Voor haar middelen is Feestvarken afhankelijk van bijdragen en sponsoring. Haar werking is lokaal zichtbaar en gebeurt in volle financiële transparantie. Momenteel worden Clicformer blokjes te koop aangeboden en de bedoeling is om hiermee een gooi te doen naar het wereldrecord Clickformer bouwen.

gOldentimers helpt graag mee aan dit prachtige initiatief en ook u kan hier uw ‘steentje bijdragen’. Hoe? Simpelweg door een bijdrage te doen voor elke kilometer die het gOldentimers II team in de komende Maroc Challenge zal afleggen. Dat kan makkelijk via  https://www.goldentimers.org/u-en-goldentimers-voor-feestvarken, of surf naar  www.goldentimers.be