Categorieën
Algemeen Voetbal

Haal eens een speler van KV Mechelen in huis tijdens de Warmste Week

MECHELEN – Wil jij eens een wedstrijd spelen tegen de A-kern van KV Mechelen? Geoffrey Hairemans die bij jou thuis komt koken of Rob Schoofs en Joachim Van Damme die in jouw stamcafé pinten komen tappen en de tafels komen bedienen? Met een mooi bod tijdens de ‘Warmste Malinwa Veiling’ kan ook jij een spelersactie binnenhalen.

Het ingezamelde geld gaat via Cis4ever naar Kom Op Tegen Kanker. Zo zetten KVM en de spelers van de A-kern zich in voor het goede doel tijdens de Warmste Week 2019.

Vijf spelers worden geveild. Iedereen kan zo’n actie winnen. Dat doe je door te bieden op de actie die jij graag wil en de hoogste bieder wint.

Bieden kan tot en met zaterdag 14 december om 12 uur.

Wil je graag een actie cadeau doen? Dat kan ook. Bied op de actie naar keuze en vermeld even aan wie of welke organisatie je de actie wil schenken.

De acties:

*SPELERS KOMEN TWEE UUR HELPEN IN JOUW STAMCAFÉ

Van Cleemput, Van Damme, Schoofs, Vanzeir, Van Horenbeeck, Vanlerberghe, Bossiers en Zeroual komen twee uur helpen in jouw stamcafé.

*SPEEL EEN WEDSTRIJD TEGEN DE A-KERN

De ideale manier om veel volk naar je club te trekken? Speel een vriendschappelijke wedstrijd tegen de voltallige A-kern van KV Mechelen. De wedstrijd zelf kan alleen worden gespeeld tegen de eerste ploeg van jouw club.

*SPELERS KOMEN KOKEN BIJ JOU THUIS

KVM-spelers die bij jou thuis komen koken? Het kan. Hairemans, Bateau, Storm, Engvall, Corryn, De Bie en Vranckx komen graag bij jou thuis koken voor tien personen.

*SPELERS KOMEN HELPEN IN VZW

Kaya, Togui, Tainmont, Bouzian, Lemoine, Kabore, Peyre  en Boni komen een bezoek brengen aan jullie vzw gedurende ongeveer twee uur. Dit geldt enkel voor vzw’s. Wil je als bedrijf deze actie graag aan jouw favoriete vzw cadeau doen? Dat kan uiteraard ook.

*SPELERS GEVEN EEN RONDLEIDING IN HET STADION

Bijker, Swinkels, Castro, De Camargo, Thoelen, Van Keilegom, Coveliers en Valkenaers geven een rondleiding in het stadion voor twee  groepen van vijftien personen.

Bieden kan via https://www.kvmechelen.be/warmsteveiling (Foto KV Mechelen)