Categorieën
Algemeen Waterski

Volgende week kan je gaan waterskiën in zwemcentrum Wezenberg

ANTWERPEN – Waterskiën in een zwembad: onmogelijk? Nee hoor. Doe het zelf op zondag 22 december van 9u30 tot 13 uur in Olympisch zwemcentrum Wezenberg aan de Desguinlei in Antwwerpen. Iedereen vanaf zes jaar mag die dag een poging doen om recht te blijven.

Toegangsprijzen: 0,50 euro voor A-kaarthouders met kansentarief, twee euro voor jongeren tot en met 25 jaar, 65+-ers en personen met een handicap, vier euro voor volwassenen van 26 tot en met 64 jaar.

Tien A-kaartpunten = één gratis zwembeurt = gratis waterskiën.

​​​
Let op. In zwembad Wezenberg loopt een proefproject waarbij men vraagt om enkel nog met een bankkaart of smartphone te betalen.

Sporting A moedigt verplaatsingen te voet en per fiets aan, indien nodig gecombineerd met het openbaar vervoer. Fietsers kunnen gebruikmaken van de fietsstallingen vooraan het gebouw.Voor de snelste en/of slimste route naar het sportcentrum raadpleegt u https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/routeplanner . (Afbeelding Pixabay)