Categorieën
Algemeen

ETHIAS blijft nog drie jaar hoofdsponsor van Tennis Vlaanderen

MORTSEL – ETHIAS heeft het lopende sponsorcontract met Tennis Vlaanderen verlengd en blijft zo ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de tennis- en padelfederatie. ETHIAS is sinds 2016 één van de trouwe hoofdsponsors van Tennis Vlaanderen en is zo nog zeker tot en met 2023 de verzekeraar van 164 907 leden. Via dit sponsorship en de intense samenwerking met Tennis Vlaanderen wil ETHIAS een zo breed mogelijk publiek bereiken. Dit zal onder meer gebeuren door de koppeling van ETHIASaan een aantal leuke projecten:


ETHIAS blijft ook de komende jaren partner van de jeugdcompetitiecircuits op Vlaams en nationaal niveau: de Ethias Tour en het Ethias Belgian Junior Circuit worden opnieuw ondersteund door ETHIAS met een leuke spaarkaartactie, branding van de tornooien en toffe events.

Samen met ETHIAS lanceert Tennis Vlaanderen dit voorjaar een grote starterscampagne naar zowel leden als niet-leden om de mensen te overtuigen een terrein te reserveren en padel of tennis zo uit te proberen.

Als verzekeraar blijft preventie een belangrijk punt voor ETHIAS. Daarom zet Tennis Vlaanderen ook de komende jaren samen met ETHIAS in op ‘gezond sporten’ .

ETHIAS en Tennis Vlaanderen zijn geen onbekenden voor elkaar. ETHIAS verzekert de leden van de tennisfederatie immers al meer dan twintig jaar en is dan ook heel verheugd haar samenwerking met Tennis Vlaanderen te kunnen hernieuwen via een langetermijn sponsorship.

ETHIAS verzekert meer dan één miljoen sporters in ons land waaronder, in termen van het aantal sportende leden, enkele van de grootste sportfederaties als wielrennen, tennis, gymnastiek, basketbal, volleybal, golf, zwemmen of wandelen.


De wil om de ontwikkeling van het sporten te ondersteunen bij een zo groot mogelijk aantal mensen, sluit nauw aan bij de realisatie van de maatschappelijke waarden van ETHIAS: engagement, menselijkheid en enthousiasme.

Deze waarden zijn overduidelijk ook aanwezig in de sport. Ze worden ontwikkeld via een laagdrempelige toegankelijkheid van de sport voor iedereen en brengen vrouwen en mannen van alle leeftijden en origines samen met respect voor elkaar.

Door de ondersteuning van een gezonde sportbeoefening wil ETHIAS tonen dat zij een hart heeft voor sport. Zo wil ze ook het werk van de duizenden vrijwilligers aanmoedigen en ondersteunen in alle clubs overal in Vlaanderen, Wallonië en Brussel, ongeacht het competitieniveau zolang het maar draait om spelvreugde en -plezier. (Tennis Vlaanderen)