Categorieën
Algemeen

Kies nu de sportievelingen van de gemeente Boechout

BOECHOUT – Eind 2020 lanceerde lokaal bestuur Boechout een oproep om sportievelingen te nomineren. En nu is het tijd om te stemmen.

Wie verdient volgens jou de titel van sportieve nieuwkomer, creatiefste sportclub, sportiefste onderneming en fenomenale sporter van 2020? Uitgebreide informatie over de genomineerden en foto’s vind je op https://www.boechout.be/vrije-tijd/sport/activiteiten/feest-van-de-sport .

Bekijk het rustig en breng daarna je stem uit. Stemmen kan nog tot dinsdag 23 februari.


Per categorie wint één iemand de hoofdprijs ter waarde van 125 euro. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Feestweek van de Sport, van maandag 22 tot vrijdag 26 februari, via sociale media. Volg dus zeker ‘Gemeente Boechout’ op Facebook en ‘boechoutbeweegt’ op Instagram.

Je kan slechts één keer stemmen. (Gemeente Boechout)