Categorieën
Algemeen

Wielercafé De Musette kreeg nieuw interieur

BOOM – Sinds 6 februari opent wielercafé De Musette elke zaterdag en zondag haar deuren voor afhaaldranken, – huisbereide soep, wafels en ander lekkers. Ook deze week en tijdens de paasvakantie zal de ‘take-away’ geopend zijn.

Met vrienden en familie op café gaan kan spijtig genoeg nog niet, maar een leuke wandeling of fietstocht maken in de natuur houdt je fit en gezond. Zo kan je bijvoorbeeld een wandeling maken in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre en als kers op de taart iets lekkers meepakken voor onderweg: Wielercafé De Musette opende haar deuren voor ‘take-away’ wafels en ander lekkers.

Net als in de voorbije zomerperiode ook streekproducten (Scoop ijs) op het menu stonden, kiest de Musette ook nu om lokale producenten te ondersteunen. Niet enkel om de lokale economie een hart onder de riem te steken, maar vooral omdat deze producten ook overheerlijk zijn. De wafels worden aangeleverd door Davy wafels, ondertussen bij vele Bomenaars gekend als het wafelkraam op de wekelijkse markt. Een lekkere Succes koffie wordt letterlijk achter de hoek van De Musette gebrand en voor de cupcakes werken ze samen met Madam Toertjes uit Boom. En dan is er nog de huisbereide soep.

De voorbije maanden hebben de medewerkers van De Musette niet stilgezeten om van deze prachtige zomerlocatie meteen ook het warmste en gezelligste café van de streek te maken. Laat je als bezoeker onderdompelen in een unieke sfeer zoals de Flandriens van weleer konden ervaren. De nieuwe inkleding wekt gegarandeerd nostalgie op naar het rijke wielerverleden van Vlaanderen. Het interieur straalt niet alleen gezelligheid uit maar is bovendien ook al ingericht om op een later moment coronaproof in je bubbel te komen borrelen. Kom langs bij de take-away en krijg alvast een voorsmaakje.

Om dit allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen vraagt men de klanten om zich aan enkele regels te houden: anderhalve meter afstand houden van mekaar, maximum met twee personen van hetzelfde gezin aanschuiven en meteen doorwandelen na aankoop. Ook vraagt men om zoveel mogelijk contactloos of met gepast geld te betalen en voorziet men ontsmettende handgel voor de bezoekers. (De Schorre / Foto Britt Guns)