Categorieën
Algemeen

Sportclubs kunnen tot één miljoen lenen aan één procent rente

KUURNE – Sportclubs, sportfederaties en sportgerelateerde rechtspersonen die het financieel moeilijk hebben,kunnen van 25 000 tot één miljoen euro lenen aan een rente van slechts één procent over een maximum looptijd van negen jaar. De aanvrager moet kunnen aantonen dat ze financieel gezond was voor de aanvang van de COVID-19-pandemie, dat de financiële schade door de pandemie is veroorzaakt en dat het krediet ertoe bijdraagt om weer financieel gezond te worden.

Het Vlaams Parlement keurde het voorstel van decreet goed. Na de goedkeuring ervan door de Vlaamse regering verwacht Sport Vlaanderen dat ze de aanvraag- en goedkeuringsprocedures kunnen opstarten in maart. Interesse? Bekijk de modaliteiten en andere informatie op https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/overzicht-compensatiemaatregelen-voor-sportorganisaties/?utm_source=flexmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=nieuwsbrieffebruari2021&utm_content=hier

Vanaf midden maart organiseert Sport Vlaanderen. Wil je op de hoogte blijven, laat je gegevens achter op https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/overzicht-compensatiemaatregelen-voor-sportorganisaties/sportnoodlening/?utm_source=flexmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=nieuwsbrieffebruari2021&utm_content=hier