Categorieën
Algemeen

Gluur binnen bij onze watersporters

MORTSEL – #WWSVOlympic, #Talentteam…je ziet die ### staan bij veel foto’s van onze zeilers of surfers aan onze Noordzee, ergens wat dieper in het zuiden of helemaal aan de andere kant van de wereld.


Maar wie zijn ze? Een overzicht van wie onze hoop op medailles zijn kan je vinden op https://topsport.wwsv.be/teams/?mc_cid=3851eb1c33&mc_eid=719d590bd6

Maar wat doen ze eigenlijk? Wat betekent dat, teamlid zijn binnen de topsport werking? Hoe verloopt zo’n dag binnen de teams? De komende weken krijg je antwoorden. Jouw kans om enkele van deze atleten van dichterbij te volgen. De Wind- en Watersporfederatie Vlaanderen neemt je naar de gym, aan boord, aan tafel, of op sleeptouw via een dagje reality tv.


Hoe kan je hen volgen? Via https://www.instagram.com/w.w.s.v/?hl=nl&mc_cid=3851eb1c33&mc_eid=719d590bd6 en een Instagram ‘Takeover’ zoals dat heet. Nog nooit van Instagram gehoord, laat staan van een ‘Takeover’?

Voor de sociale media leken: bij een ‘Takeover’ krijgt de atleet voor een dag de sleutels van de WWSV Instagram account, en vertelt daar met korte filmpjes en foto’s zijn/haar verhaal.


Om te kunnen binnengluren bij WWSV Topsport moet je wel eerst zelf een Instagram account aanmaken. Of had je er al eentje? Dan enkel nog de W.W.S.V Instagram account volgen en je zit klaar voor de actie. (WWSV)