Categorieën
Algemeen

Schweppes drie jaar lang partner van padelsport in Vlaanderen

MORTSEL – Schweppes stapt voor drie jaar in als partner van de padelsport in Vlaanderen. Zo verleent het hippe drankje vanaf nu zijn naam aan de Schweppes Padel Interclub. Schweppes zal de dorst lessen van heel wat padelspelers: na het recreatieve uurtje padel of een intensieve wedstrijd tijdens een tornooi of interclubontmoeting. Met pop-up bars, sampling en inspirerende activaties zullen zij deze zomer op tal van padelclubs aanwezig zijn.


Gijs Kooken, CEO Tennis Vlaanderen: ‘Wij zijn heel verheugd dat Schweppes instapt als structurele partner en titelpartner van de Schweppes Padel Interclub. Het partnership tussen Schweppes en de populaire racketsport padel is een ideale combinatie. Samen met de vele enthousiaste padelspelers kijken we, van zodra het terug kan, uit naar plezier en competitie op het padelveld, gevolgd door een Schweppes als dorstlesser of lekker aperitiefje. Het sociale karakter, de verfrissing en de gezelligheid die Schweppes uitstraalt, weerspiegelt de kenmerken van padel. Er is een echte klik.’

Frank Ceulemans, General Manager Schweppes Suntory Benelux: ‘Een samenwerking tussen de snelstgroeiende tonic en de snelstgroeiende sport kan alleen maar vuurwerk geven zowel op als naast het padelveld. We kijken er dan ook naar uit om van padel en Schweppes een lange termijn win- win verhaal te maken.’

(Tennis Vlaanderen)