Categorieën
Algemeen

Geef je mening over pleziervaart en watersport en win een prijs

MORTSEL – De Belgische pleziervaart- en watersportsector biedt een gevarieerd aanbod aan en beschikt over een goed ontwikkelde infrastructuur. Toch is er, zeker in vergelijking met onze buurlanden, nog ruimte voor uitbreiding. 

In overleg met vice-eersteminister en minister van de Noordzee Vincent Van Quickenborne (Open Vld) en vice-eersteminister en minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo), lanceert  Wind & Watersport Vlaanderen samen met de FOD Mobiliteit en Vervoer daarom de enquête ’Samen het water op’/

Doel is mensen warm maken voor pleziervaart en watersport, behoeftes van actieve pleziervaarders en watersporters beter in kaart brengen en de resultaten van de enquête gebruiken als actieplan om de pleziervaart en de watersport in ons land te promoten.

Dit onderzoek richt zich op het groot publiek en kan door iedereen ingevuld worden: pleziervaarders, watersporters, maar ook door mensen die nog nooit aan pleziervaart of watersport gedaan hebben.

De online enquête loopt  tot en met maandag 3 mei en verloopt volledig anoniem. Het invullen duurt slechts vijf minuten. Aan de enquête is ook een wedstrijd verbonden. De deelnemers maken kans op een waardebon voor een pleziervaart- of watersportactiviteit naar keuze. Vul ze hier in https://nl.surveymonkey.com/r/Samenhetwaterop