Categorieën
Algemeen

Antwerp reageert op artikel in Gazet van Antwerpen

DEURNE – In een bericht neem Antwerp en haar management afstand van de – volgens hen – vele onjuiste beweringen welke worden gesteld in het artikel verschenen in Gazet van Antwerpen.

Het bericht gaat als volgt verder: ‘De afgelopen jaren heeft de club een onwaarschijnlijk groeitraject gerealiseerd met de gekende resultaten als gevolg. Resultaten op zowel sportief vlak als op vlak van infrastructuur en organisatie. Gepaard met dit enorme groeitraject wordt ook deze club geconfronteerd met structurele en operationele werkpunten. Deze werkpunten hebben wij nooit miskend en zijn een continue aandachtspunt in de dagdagelijkse operationele werking van de club. Deze kritische kijk en de constante wil om te verbeteren zijn de bouwstenen van het Antwerp op vandaag. De sportieve doelstellingen werden steeds héél professioneel ingevuld.’

‘We kunnen terecht trost zijn op het traject van de voorbije jaren en ook dit seizoen worden goede sportieve resultaten neergezet: de bekerwinst, Europese overwintering alsook de actuele plaats in de rangschikking. Gegeven deze uitzonderlijke sportieve context betreuren wij dan ook ten zeerste dat dit artikel de interne werking van de club op negatieve en verkeerdelijk wijze naar voor brengt. En dit op een cruciaal moment in de huidige competitie.’

‘De club benadrukt allerminst de tonaliteit en bedenkelijke tot foutieve inhoud van dit artikel te kunnen waarderen en beschouwt deze als compleet misplaatst. Dit bericht geldt als enige reactie vanuit de club. De focus ligt opnieuw volledig op de sportieve uitdaging van de komende weken.’