Categorieën
Algemeen

Gemeente Mol start met outdoor sportlessen voor volwassenen

MOL – De dienst jeugd en sport van de gemeente Mol start op zaterdag 8 mei met outdoor sportlessen voor volwassenen. Na de paaspauze die voorbije zondag eindigde,  zijn georganiseerde buitenactiviteiten weer toegelaten met tien volwassenen (negen en één  train(st)er).

De inschrijvingen starten op maandag 3 mei (18 uur), bij voorkeur online via www.gemeentemol.be/sport > Online inschrijven sportactiviteiten.

 Wie niet online kan inschrijven, maakt vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be  Je kan dan op 3 mei op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20. Bekijk het aanbod op www.gemeentemol.be/sport.

Overzicht van het activiteitenaanbod: overdag: wandelgym, Start to Nordic Walking en  LotinCo – omnisport; ‘s avonds: Start to Nordic Walking, Bootcamp, Start to mountainbike en loopgym. (Gemeente Mol)