Categorieën
Algemeen

Openluchtzwembad Vita Den Uyt in Mol toegankelijk vanaf zaterdag 1 mei

MOL – Als corona het toelaat, opent openluchtzwembad Vita Den Uyt in Mol op zaterdag 15 en zondag 16 mei opnieuw de deuren. Bij mooi weer, dus bij temperaturen van meer dan twintig graden én droog weer, ben je welkom van 12 tot 20 uur. Reserveren is niet nodig. Let op. Wie een ticket koopt voor het buitenbad, kan niet naar het binnenbad. Hou je tijdens je bezoek aan de actuele coronamaatregelen en draag steeds een mondmasker als je je verplaatst op het domein. Meer info vind je op www.vita-denuyt.be.

.Het buitenbad heeft een eigen in- en uitgang. Er worden maximum 125 bezoekers (ouder dan twaalf jaar) toegelaten in het water. De combinatie van binnen- en buitenbad is niet mogelijk. Je kiest dus voor het binnenbad of het buitenbad.

In mei en juni is het openluchtzwembad open op woensdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag en zondag van 12 tot 20 uur.

Bezoekers van het openluchtzwembad kleden zich om in de kleedhokjes van het buitenbad.

Na het zwemmen kan je je niet douchen. Afspoelen kan wel aan één van de vier douchepalen die je vindt naast het buitenbad, ter hoogte van de voetbaden. Het is niet toegelaten om je aan deze douchepalen te wassen met zeep of je haren te wassen.

De zomerbar van Bistr’eau Den Uyt is tijdens de openingsuren van het buitenbad geopend. Je kan er terecht voor drankjes en snacks.

Mochten er toch meer bezoekers opdagen dan verwacht, dan schakelt Vita Den Uyt alsnog over op reserveren van tijdsblokken. Plan je een bezoek? Check dan de actuele coronamaatregelen op de website. (Gemeente Mol)