Categorieën
Algemeen

Mountainbiketechniek bijschaven kan in De Schorre in Boom

BOOM – Ben jij een ervaren mountainbiker die zijn of haar techniek wil bijschaven? Dat kan nu zondag 13 juni en op zondag 11 juli op het uitdagende mountainbikeparcours van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Meer info en reservaties op www.deschorre.be.

Tijdens een drie uur durende training, die telkens aanvangt om 9 uur, leer je het mountainbike parcours van De Schorre en omstreken kennen. Je werkt op techniek en krijgt individuele tips en tricks waar je nadien nog verder mee aan de slag kan. Deelnemen kan vanaf veertien jaar en ervaring is vereist gezien het uitdagende parcours. Je neemt zelf je eigen fiets, drinkbus en bescherming mee.

Je  kan zelf kiezen of je één of twee sessies wil meedoen.

Samenkomst aan De Musette, Fietsbelevingspunt De Velodroom, Hoek 129, Boom (ter hoogte van fietsknooppunt 26)

Deelnameprijs: 17,8 euro per persoon. (De Schorre / Foto About Mary)